"در قرآن حرفی از برف زده نشده است. چرا؟؟؟؟ چون در گرمای صحرای عربستان برف نمی باریده که با آن آشنایی داشته باشند و چون نمی دانستند چیست. بنابراین به عقلشان نمی رسیده برای آن هم سوره ای درست کنند!!! اگر در عربستان برف می آمد امروزه در مورد برف هم احکام زیادی داشتیم. درست کردن آدم برفی حرام می شد!! برف بازی کردن برای زنان حرام می شد!! خوردن برف شفا دهنده بود!! اسکی بازی حرام می شد و اسکی باز کافر محسوب می شد و گردن زدن او جهاد در راه خدا به حساب می آمد!! در صورت نبود آب باید با برف تیمم می شد!! برای راه رفتن روی برف باید اول پای راست را می گذاشتیم!! دو رکعت نماز خاندن روی برف ثواب هزاران رکعت را داشت!! برای پارو کردن برف باید قبلش سوره برف را می خواندیم!! در صورت نیامدن برف دعای برف ساخته می شد!! آیا اسلام فقط برای عربستان آمده یا برای تمام مردم دنیا؟؟ ایا خدا نمی دانسته برف چیست؟؟ نباید دو کلمه هم درباره چیزهایی که عربها عقلشان نمی رسیده نوشته شده باشد تا بقیه مردم دنیا را هم شامل شود؟؟ شانس آوردیم که برف در عربستان نمی آمده، وگرنه زمستان هم همانند رمضان پر درد سر و پر قانون می شد....

 

کانال آتئیست ها و اگونستیک ها"

 

 

پاسخ شبهه

 

1- پر واضح است فردی که بدون علم وارد موضع گیری در برابر موضوعی می شود و به اظهارنظر مغرضانه و انتشار چنین شبهه ای می پردازد، هدف او تحقیق نیست و قصد دریافت پاسخ نیز ندارد. چرا که با جستار اندکی در منابع موجود در دسترس عموم، پاسخ منطقی به این شبهه، به آسانی قابل دریافت است.

 

2- این که نام برف در قرآن نیامده است موضوع عجیبی نیست، چرا که به جز اسم برف موارد بسیار دیگری نیز وجود دارد که در قرآن به آنها اشاره ای نشده است. مانند دایناسورها که آن هم در مواردی دستمایه وارد کردن شبهات برای افراد مغرض قرار گرفته  است. بدیهی است که این موارد نقصی برای قرآن نخواهد بود. به دلیل اینکه قرآن کتاب دایرة المعارف نیست تا اسامی هر چیزی در آن وجود داشته باشد.

 

http://islamquest.net/fa/archive/question/fa4760

3- این اصل و باور که قرآن از جامعیت برخوردار است یعنی همه ی چیزهایی که انسان برای رسیدن به کمال و سعادت دنیوی و اخروی خود بدان محتاج است، در آن بیان شده است و نه اینکه تمام جزئیات علوم ریاضی، جغرافیا، شیمی، فیزیک و مانند آنها در آن آمده باشد.

[مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 11، ص 361، دارالکتب الاسلامیه، تهران، 1344]

 

4- قرآن کریم از موضوعاتی سخن گفته است که فراتر از علوم زمان خود بوده و هیچ یک از انسان های آن زمان نه به علم آن دست یافته بودند و نه برایشان قابل درک بود.

برای نمونه می توان به این موارد اشاره کرد:

 

جاذبه زمین: مرسلات/25.

حرکت انتقالی زمین: نمل/88.

علل نزول باران و تگرگ که در آن اشاره به برف نیز شده: نور/43.

 

http://www.yeknet.ir/node/750456

5- تمام خطابات قرآن عام می باشد، کلام آن نه برای قوم و نژاد خاصی که برای همه جهانیان است. عملکرد پیامبر اکرم اسلام که اقدام به نوشتن نامه به سران کشورهای ایران، روم، مصر و ... کرد نیز نشان دهنده ی جهان شمولی قرآن و اسلام است.

[طباطبایی، محمدحسین، المیزان فی تفسیر القرآن، ج 12، ص 347]

 

 

6- اینکه قرآن در منطقه عربستان و به زبان عربی نازل شده به قومیت و یا نژاد مردمان آن منطقه  ارتباطی ندارد و حقیقت این است که:

 

🔹شبه جزیره عربستان محل پرورش و توسعه ادیان و شریعت های مختلف بوده است.

🔹خانه کعبه به عنوان یکی از بزرگترین مکان های مقدس در این منطقه بنا شده است.

🔹دسترسی منطقه عربستان به جاده ابریشم، نقش بسزایی در تبادل افکار و عقاید را ایفاء می کرده که در نتیجه آن، ترویج و گسترش دین اسلام را به سایر نقاط به همراه داشته است.

🔹بدیهی است زمانی که قرآن بر مخاطبین عرب زبان نازل شده می بایست با زبانی هماهنگ با آنان باشد تا جای سوالی باقی نگذارد.

🔹زبان عربی از نظر زبان شناسان، یکی از وسیع ترین و کامل ترین زبانها از حیث لغت و واژگان بوده و شیوایی و رسایی این زبان تا حدی است که می توان بدون ابهام مقصود را به مخاطب فهماند.

🔹با توجه به حکیم بودن خداوند و اینکه او خالق و معلم زبان انسانهاست، نازل شدن قرآن به زبان عربی چیزی جز مقتضای مصلحت و حکمت الهی نیست.

http://www.beytoote.com/religious/sundries/revealed1_arabic_saudi_arabia.html

 

🌷روشنگری آرمان ماست🌷

 

لینک مطلب جهت انتشار:

 

 Anti-Shayee.blogfa.com/post/61

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~