آکریلامید مادهای خطرناک و مضر است که در طول فرآیند سرخ کردن انواع مواد غذایی (از پفکهای مختلف گرفته تا انواع چیپس ها) آزاد میشود.
در پفک از نوعی رنگ مصنوعی به نام «سان ست یلو» استفاده می شود که به گفته محققان چون مصنوعی است، می تواند مضر و خطرناک باشد.
مصرف نمک به منظور خوشمزه شدن چیپس و پفک به مقادیر زیاد، سبب آسیب به کلیه ها، تغییر ذائقه افراد به شورخواری، تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافت ها و افزایش فشار خون و سکتههای قلبی و مغزی می شود.
استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفک منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی میشود.
مصرف رنگ نارنجی تارترازین در پفک باعث بروز اختلالات رفتاری، اضطراب، تندخویی و آلرژی کودکان میشود.
مصرف چیپس و پفک باعث برهم خوردن تعادل خلط ها در بدن میشوند و عوارضی مثل جوش، خارش و لکهای پوستی را به دنبال خواهند داشت؛ همچنین احساس گرمای زائد و حالات عصبی و پرخاشگری و همچنین تغییر رنگ پوست به سمت زرد و سیاه نیز از عوارض مصرف اینگونه خوراکیها است.