پس از هر بار مصرف محصولات دارای قند مصنوعی (قند و شکر، شیرینی، شکلات) گلبول های سفید بدن (نوتروفیل ها) موقتاً از کار می‌ افتند.
به مدت ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.

طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن محصولات حاوی قند مصنوعی، سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می‌دهد واین دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروب‌ ها و ویروس‌ ها است.

بنابراین بهتر است به جای قند و شکر و مشتقات آنها، از محصولات طبیعی مانند:

خرما، توت خشک، انجیر، شیره انگور، شیره توت، شیره خرما، عسل، کشمش، مویز و شکر قهوه‌ای طبیعی استفاده شود.

Image result for ‫ضررهای قند و شکر‬‎